HR in een handomdraai met Raet Online op mobiel

Overal vrije dagen opnemen, de loonstrook binnen handbereik en altijd overzicht van de bezetting op kantoor. Als eerste HR-softwareleverancier op de Nederlandse markt maakt Raet het mogelijk voor managers en medewerkers van al haar klanten om altijd en overal de eigen personeelszaken in te zien en te wijzigen op smartphone en tablet.

De lancering van de unieke e-HRM oplossing Raet Online op mobiel geeft anytime, anyplace, anywhere werken een geheel nieuwe dimensie. Medewerkers en managers hoeven niet meer achter een pc of laptop te zitten om te zien hoeveel vrije dagen ze nog hebben of om deze op te nemen, maar kunnen dit nu ook heel eenvoudig via smartphone of tablet doen.

De Nederlandse werknemers van nu mailen, bankieren, shoppen, gebruiken social media en nog heel veel meer via de mobiele telefoon. Raet Online op mobiel haakt aan op deze ontwikkelingen en geeft medewerkers de regie over de eigen gegevens. Uit recent onderzoek blijkt dat al twaalf procent van taken, zoals het indienen en goedkeuren van verlofaanvragen, buiten kantoortijd plaats vind. In het weekend is het aantal bezoekers dat inlogt op Raet Online zelfs twintig procent van het aantal dat door de week inlogt. Dit kan nu nog gemakkelijker doordat het gebruik van Raet Online ook via smartphone en tablet mogelijk is.

Regie in handen

Met Raet Online op mobiel kunnen medewerkers de salarisstrook, het verlofoverzicht en de bezetting op de eigen afdeling bekijken, alsook vakantiedagen aanvragen. De persoonlijke gegevens, waaronder het dienstverband, zijn daarnaast in te zien. Voor managers is de te-doen-lijst ideaal en aanvragen keuren ze direct via de mobiel goed of af. Ook zien zij overzichtelijk de gegevens van de eigen medewerkers. Uiteraard wordt er optimaal gebruik gemaakt van de functionaliteiten van de smartphone. Adresgegevens verwijzen bijvoorbeeld direct naar Google Maps voor de routebeschrijving. Telefoonnummers kunnen aangeklikt worden om meteen te bellen of smsen.

Stroomversnelling

Door de keuze om het hele Raet Online portfolio aan te bieden via SaaS, Software as a Service, kan Raet in een stroomversnelling nieuwe functionaliteiten als deze aanbieden. Alleen maar voordelen voor HR-professionals, werkgevers en werknemers; geen extra beheerslast op de ICT-afdeling, geen software installeren op mobiele apparaten, altijd en overal inloggen én altijd profijt van de laatste ontwikkelingen.

Neem contact met mij op!

offerte aanvragen Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen bericht!
lees meer

Raet online RPSA Bekijk hier onze demo in 1 minuut...
lees meer